FOR ORGANISATIONS

…cand fluxul operational este flawless, cererea de piata suficienta, marketing-ul si vanzarea eficace iar departamentul financiar este orientat catre crestere sustenabila si profit si… profitul NU apare, este timpul sa ne readucem aminte ca o organizatie este formata si functioneaza cu oameni. Iar transformarea si co-evolutia lor determina succesul sau insuccesul financiar .Ovidiu Panea - senior partner AMP

Exemple de aplicatii:

Aplicatii AMP: de la Recrutare pana la proiectarea arhitecturii de Training si Coaching si de la identificarea si constructia Modelui de Performanta la configurarea unui Sistem de Bonificatii si Stimulente personalizate si la Excelenta in Leadership de echipa.

PROFILUL CANDIDATULUI

Evaluarea, decodarea si masurarea la nivel neconstient a fortelor motivationale si a strategiilor de gandire si comportament a Directorilor Executivi, atat din perspectiva sarcinilor lor interne cat si a celor externe.


 

RECRUTAREA SI DEZVOLTAREA PERSONALULUI

A prezice comportamentul probabil al noilor recruti, a evalua „potrivirea” motivationala a acestora in pozitiile pe care le urmaresc si a descoperi de ce anume este nevoie pentru a-i tine implicati si performanti la cel mai inalt nivel de care sunt capabili.


 

MODELAREA SI PROIECTAREA MODELULUI DE EXCELENTA IN ECHIPA

Atragerea si selectarea personalului cel mai potrivit in rolurile cele mai importante, pe baza crearii unui „Model de Excelenta” a celor mai performanti angajati, recunoscuti ca fiind esentiali pentru succesul organizatiei.


 

FUZIUNI & ACHIZITII – MAPAREA CULTURII EXECUTIVE

Descoperirea in profunzime a strategiilor motivationale ale directorilor executivi ai unei organizatii si a culturii lor de grup, pentru a determina cum anume se pot completa cel mai bine personalitatile lor in timpul fuziunilor si achizitiilor.


 

DINAMICILE SI SELECTIA ECHIPEI

Imbunatatirea armoniei echipei, moralul, productivitatea si performanta optima printr-o selectare directionata si „maparea” membrilor echipei si a dimanicilor echipei care deriva din acestea.


 

COMPARATII HUMAN CAPITAL ASOCIATE

Crearea unei relatii armonioase si productive intre doi oameni care lucreaza in acelasi mediu, fie ca este vorba de un manager si seful sau subordonatul sau direct, fie ca este vorba despre un parteneriat de afaceri, fie ca este vorba despre colegi care lucreaza indeaproape la acelasi proiect.


 

PUBLICITATE DE RECRUTARE DIRECTIONATA

Construirea publicitatii de recrutare special desemnata sa atraga potentiali candidati care gandesc si se comporta conform cerintelor necesare postului disponibil.


 

PROIECTARE DE TRAINING/COACHING SPECIFIC

Proiectarea unor formule de coaching.training specifice in functie de nevoile de performata ale echipei/departamentului.


 

BUSINESS CULTURE RE-ENGINEERING

Un proces prodund de evolutie prin schimbarea valorilor organizatiei top down si bottom-up, aplicand modelul Graves-Beck-Wilber. (vezi VSQ)

De la design si managementul schimbarii valorilor si pana la implementarea efectiva a unei noi dinamici organizationale in departamentele de baza, reteaua de relatii interne/externe, fluxul informational si pana  la nivelul capitalului uman.

 

Pentru lista EXTINSA de aplicatii in organizatii si cariera te rugam sa ne contactezi.

AMP aplicatii

Chestionar de profilare online a Valorilor & Culturii Organizationale (VSQ) si a Motivatoriilor& Atitudinii in munca (iWAM).
(Due to job related, use only desktop/laptop hardware & software for completing the test). Please specify both for residence country and other countries: Romania.