DESIGN DE TRAINING/COACHING SPECIFIC

DESIGN DE TRAINING/COACHING SPECIFIC

Slide18

Obiectivul:

Proiectarea unor formule de coaching.training specifice in functie de nevoile de performata ale echipei/departamentului.

Provocarea:

Aproape toate serviciile achizitionate sau in house de training/coaching sunt “generaliste” facilitand asimilarea unorm competente universale in comunicare, management, leadership. sales etc.  Configurarea acestora dupa caracteristicle individulale si variabilele cognitive personale este de cele mai multe ori daca nu imposibila cel putin dificila sau extrem de  costisitoare ca timp/bani.

Solutia:

Lucrand cu sisteme de profilare online (iWAM si VSQ)  obtinem date cantitative referitoare la meta-programele cognitive  – programe ale patern-urilor cognitive ce determina setul de manifestari/comportamente individuale ce fac in esenta diferenta intre a asimila o competenta sau nu, sau a desfasura o actiune cu eficacitate, eficienta si autosustenabilitate sau nu.

In al doilea rand aplicatiile fiind online, timpul de populare a bazelor de date de modele cognitive individuale este de cateva ordine de marime mai scurt in raport cu interviul direct.

Odata datele cantitative inregistrate AMP aplica algoritmii de relationare intre variabile evidentiind “trigerr-ele”  principale de schimbare sau asimilare de noi  modele cognitive sau valori.

Documentatia fundamenteaza proiectarea activitatilor de training/coaching in conformitate cu sistemul de Training  legat biunivoc de modelele cognitive profilate individual.

Clasterizarea pe  problematici si module de trainig inchide circuitul de proiectare urmand implementarea transformarii prin Training/Coacing/Mentoring specific individual.