TESTARE

TE FELICIT PENTRU INSCRIERE

Te rog verifica-ti emailul (inclusiv in SPAM sau  BULK) si confirma inscrierea pentru modelul/profilul motivational si al atitudinii, (prin testul iWAM), precum si al culturii si valorilor organizationale (prin testul VSQ).

In email-ul primit de la  COEVOLVE exista un link-ul care te va redirecta la pagina de analiza/testare/profilare iWAM si VSQ de la JobEQ, partnerul nostru international. Intra pe link completeaza datele si incepe testarea/profilarea.  Daca nu gasesti email-ul cauta-l in folderul SPAM sau BULK MAIL.

NOTA: Inainte sa incepi testarea fixeaza clar contextul de munca si imagineaza-ti ca esti in timpul activitatii. Testarea se refera strict la conditii de job serviciu, munca, activitate profesionala. Asigura-te ca ai 25 de minute la dispozitie pentru  a finaliza modelul motivational iWAM si 25 de minute pentru  modelul valorilor VSQ.

Te rog  in pagina din link sa completezi toate informatiile cerute si sa incepi profilarea: 1. intai pentru iWAM 
2. apoi pentru VSQ. 
La final vei primi online un profil personal despre atitudinea si motivatia ta in performanta si un profil al valorilor si culturii organizationale.  

Pentru ca completa chestionarul de profilare a performantei  te rog sa utilizezi un desktop / laptop computer sub Windows sau Apple OS sau un mobil / tableta sub Android, iOS sau Windows Mobile.
ATENTIE sistemul JobEQ/AMP iti va trimite pe contul de email un UserCode si un Pin de Acces personal pentru a accesa oricand rezultatele.
Pentru a beneficia de profilarea gratuita in cadrul Modelului National de Performanta in Romania care se face prin organizatia AMP/CoEvolve din Romania, te rog sa completezi formularul atat in rubrica "tara in care lucrezi" cat si "adoua tara" cu ROMANIA.
Completarea chestionarului de profilare IWAM si respectiv VSQ dureaza cate 20-30 de minute fiecare pentru a le finaliza; asa incat te rog sa le completezi într-o singură sesiune.
Dacă te opresti la jumatate, timpul alocat sesiunii va expira si va trebui sa o iei de la inceput intr-o sesiune noua.
NOTA: Daca nu schimbi ordinea raspunsurilor pentru unele intrebari sistemul iti va va cere sa confirmi aceste raspunsuri la sfarșitul chestionarului. Dacă lasi prea multe intrebari fara a schimba ordinea raspunsurilor rezultatul analizei poate fi invalid.
La finalul analizei/testarii te rog sa apesi pe butonul SUBMIT, pentru a finaliza chestionarul.

Respectand securitatea si confidentialiatea datelor  si informatiilor tale iti dai acordul prin accesul la  sistemul de testare iWAM si VSQ , ca informatiile tale sa fie procesate statistic pentru a construi Modelul National de Performanta – Romania . . Rezultatele  si concluziile acestui Model National iti vor fi comunicate prin Newsletter-ul “Human Excellence News”.

Iti multumim pentru participare si responsabilitate.

 

Succes !

Ovidiu Panea
Senior Partner

Advanced Mindset Profiling by CoEvolve