Acest website este in transformare. Temporar unele informatii pot fi in romana si engleza.
27 Jan

Laborator de Inovatie Antreprenoriala

BOS

Dan Mocanu (ACC) lanseaza un Laborator de Inovatie pentru antreprenorii din Romania, Blue Ocean Strategy Workshop, unul dintre cele mai influente si premiate concepte de strategie de afaceri ale tuturor timpurilor care ofera un mod simplu si eficient de a genera idei geniale de afaceri.

Afacerile de tipul Blue Ocean Strategy sunt pionieri in inovatie in valoare, creeaza noi piete in teritorii de piata virgine, au cresteri exponentiale si profituri mari . Acestea redefinesc standardele la nivel de industrie, creeaza noi industrii si noi branduri.

Strategia Blue Ocean , formulata si dezvoltata de catre profesorii W. Chan Kim si Renée Mauborgne de la INSEAD, se bazeaza pe o munca de zece ani de cercetare a 100 de ani de istorie (1880-2000), fiind analizate 150 de miscari strategice derulate in mai bine de 30 de industrii.

Diferenta dintre o companie aflata in Blue Ocean si una din Red Ocean este ca acestea din urma se concentreaza pe beneficii, pe cand prima aduce inovatie in experienta de valoare.
In Red Ocean, competitia este simtita la fiecare pas si pestele mai mare il mananca pe cel mic iar preocuparea cheie dincolo de supravietuire, este cresterea si consolidarea avantajului competitiv. Companiile prinse in Red Ocean au cresterea si profitul mici.

http://www.bostrategy.ro/

Dan Mocanu

Associate Certified Coach (ACC) of International Coach Federation. ICF is the leading global organization dedicated to advancing the coaching profession by setting high standards, providing independent certification, and building a worldwide network of credentialed coaches.

Practitioner of Blue Ocean Strategy, a method of value innovation developed by W. Chan Kim andRenee Mauborgne, directors of INSEAD Blue Ocean Strategy Institute.

„Train the Trainers” certificate, code COR 241507, following the graduation of the 160 hours training program of CNFPA.

Certified practitioner for „The New Performance Model” developed by Barbados Group and Vanto Group, presented in the bestseller „The Three Laws of Performance– Rewriting the future of your organization and of your life”.